"43-cü ACM ICPC - Universitet Tələbələrinin Beynəlxalq Proqramlaşdırma Müsabiqəsi"

29.10.2018

27 oktyabr 2018 tarixində Bakı Mühəndislik Universitetində “43-cü ACM ICPC - Universitet Tələbələrinin Beynəlxalq Proqramlaşdırma Müsabiqəsi”-nin növbəti 1/4 final mərhələsi (XIV Azərbaycan Çempionluğu) keçirilib. Universitet tələbələri ilə yanaşı müsabiqədən kənar məktəblilərdə istirak etmişdir. Liseyimizdən 3 komanda iştirak etmişdir. Liseyimizi təmsil edən komandalar daha fəal iştirak edərək yüksək nəticələr göstərmişlər.
AzSCHOOL2 (Radmila Musayeva, Murad Eynizadə, İbrahim Tağızadə)- 1-ci dərəcəli diplom
AzSCHOOL1 (Fatimə Ömərova, Nərmin Məmmədova, Abutalıb Namazov) – 2-ci dərəcəli diplom
AzSCHOOL4 (Nihat Əliyev, Aytac Məhərrəmova, Banu Orucova) – Yüksək nailiyyət sertifikatı
Qalibləri təbrik edirik.